Sertifikatas ABALT 2019

Didžiuojamės savo nedideliais, tačiau reikšmingais pasiekimais – ABALT 2019 sertifikatas, žymintis, jog UAB „Optika ir technologija“ užima „A“ klasės lyderio poziciją savo veiklos sektoriuje Baltijos regione ir kreditų biuro „Creditinfo“ įvertinimas, pažymintis, kad mūsų įmonė turi  aukštą kredito reitingą Lietuvoje ir prisideda prie geresnės Lietuvos ekonominės ateities kūrimo.

Šis svarbus apdovanojimas mūsų įmonei tik dar kartą patvirtina, kad esame teisingame įmonės vystymo kelyje, o tai skatina dirbti dar geriau ir atsakingiau, siekti naujų, ambicingų tikslų.

KAS YRA ABALT BALTIC BUSINES MASTERS SERTIFIKATAS?

Šis sertifikatas yra prestižinis pripažinimas, suteikiamas tik toms įmonėms, kurios atitinka vienus griežčiausių vertinimo kriterijų rinkoje.  Įmonės sertifikuojamos kaip A klasės lyderės, turinčios aukštą kreditingumo lygį savo dydžio kategorijoje ir verslo sektoriuje.

KOKIE YRA SERTIFIKAVIMO KRITERIJAI?

ABALT įvertinimas išskirtinis tuo, kad tarpusavyje lyginamos ne visos, o tik tam tikro verslo sektoriaus įmonės keturiose dydžio kategorijose. Tai galimybė būti įvertintoms ir labai smulkioms įmonėms, kurias dažnai užgožia didieji konkurentai. Kadangi įmonės reitinguojamos savo veiklos sektoriuje tam tikruose pajamų rėžiuose, vertinimas yra itin tikslus ir objektyvus.

Įmonės kreditingumo ir finansinio tvarumo vertinimą atliekantys ekspertai remiasi:

  • įmonių finansiniais rodikliais bei kredito reitingais;
  • kiekvienai įmonei apskaičiuotu individualiu kredito limitu;
  • sertifikuojamos tik savo dydžio kategorijos kredito limito medianą viršijančios įmonės.

SERTIFIKUOJAMI VEIKLOS SEKTORIAI

Paslaugų, didmeninės ir mažmeninės prekybos, nekilnojamojo turto, statybos, transporto, apdirbamosios pramonės, restoranų, elektros, dujų ir vandens tiekimo, žemės ūkio sektoriai.

SERTIFIKUOJAMŲ ĮMONIŲ DYDŽIŲ KATEGORIJOS

  • 10 000 – 30 000 Eur (A klasė).
  • 30 001 – 200 000 Eur (A+ klasė).
  • 200 001 – 1 mln Eur (A++ klasė).
  • 1 mln Eur ir daugiau (A+++ klasė).